FOTO & VIDEO Șoferul care a produs accidentul din față de la E.On, într-o avansată stare de ebrietate

accident pe Calea Nationala din BotosaniȘoferul care a produs accidentul de miercuri după-amiază, din față de la E.On, era într-o avansată stare de ebrietate. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, de etnie romă, care se afla la volanul unui autoturism Audi.

Acesta circula cu viteză pe Calea Națională, dinspre centru spre Gară, însă, în intersecția cu strada Uzinei, acesta nu a mai frânat și a lovit violent în spate o Dacia Logan, pe care a avariat-o puternic. Din fericire, șoferul Daciei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, nu a fost rănit.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a refuzat testarea cu aparatul alcoolscop la fața locului, fiind dus la audieri la sediul Poliției. Acolo, oamenii legii au constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Tot la Poliție a ajuns și un pasager, care, alături de șofer, au provocat scandal la locul accidentului, amenințând mai multe persoane și pe oamenii legii.

FOTO & VIDEO Accident într-o intersecție din Botoșani! Un Audi cu mai mulți romi s-a izbit într-o Dacia Logan

2 thoughts on “FOTO & VIDEO Șoferul care a produs accidentul din față de la E.On, într-o avansată stare de ebrietate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *