VIDEO 70% din bugetul FC Botoșani merge pe salariile jucătorilor. Care este salariul mediu la echipă

Aproximativ 70% din bugetul FC Botoșani merge pe salariile jucătorilor de la echipă, susține președintele FC Botoșani, Cătălin Anton. Potrivit acestuia, dacă în urmă cu trei ani bugetul era undeva la trei milioane de lei, iar anul trecut a fost de 3.500.000 lei, anul acesta echipa are un buget de patru milioane de lei. Cei mai mulți bani merg la salariile jucătorilor. 55% din buget sunt din drepturile media, dar sunt bani aferenți unei poziții 7 sau 8 în clasament.

Salariul mediu la FC Botoșani este undeva la 3.500 de euro, salariul maxim, pe care încercăm să-l plafonăm este undeva la 5.500 de euro, dar sunt rarități, sunt jucători excepționali de care echipa nu se poate lipsi”, susține președintele FC Botoșani.

La rândul său, antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, recunoaște că salariilor jucătorilor de la FC Botoșani nu sunt printre cele mai mari, dar clubul garantează printre altele: salariile sunt la timp, nu cum se întâmplă la alte echipe, iar jucătorii au siguranța că sunt tratați cu seriozitate și respect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *