Un nou mandat de arestare pentru tânărul de 20 de ani care a ucis un botoșănean

catuse pentru arestat la BotosaniTânărul de 20 de ani care l-a ucis, în urmă cu o lună, pe Marius Pompas în urma unei altercații pe care a avut-o în Centrul Vechi al municipiului Botoșani a primit un nou mandat de arestare preventivă.

Magistrații Curtii de Apel Suceava au dispus, vineri, prelungirea mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Bogdan Constantin Temelie sub acuzația de omor.

Judecătorii au admis propunerea făcută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de luare a măsurii arestului preventiv față de Temelie.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani în dosarul nr. 591/P/2018. În temeiul art. 236 raportat la art. 234 şi art. 223 alin. 2, art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului Temelie Constantin Bogdan, arestat preventivă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Botoşani, în baza mandatului de arestare preventivă nr. 11UP/18.06.2019 emis de Tribunalul Botoşani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „omor”, prev de art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit. e Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.07.2019 şi până la data de 16.08.2019, inclusiv”, se arată în decizia instanței.

Agresorul, care este din județul Dolj, a dispărut a doua zi după săvârșirea faptei, însă a fost prins, la câteva zile, de polițiști.

Vă reamintim că un tânăr din Botoșani, care ar fi urmat să împlinească 23 de ani, a murit după ce a fost victima unei agresiuni în Centrul Vechi.

Marius Pompas (foto) a avut o divergență cu un alt tânăr, de 20 de ani, de la o fată. Agresorul venise din județul Dolj pentru a se întâlni cu fata respectivă, însă a ajuns să îl cunoscă și pe marius. În urma unor discuții despre tânără, între cei doi a izbucnit un scandal, iar olteanul a luat o etajeră din ceramică de la baie și l-a lovit în cap pe tânărul din Botoșani.

O ambulanță l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar de aici a fost transferat la Iași. Botoșăneanul a fost diagnosticat cu   multiple plăgi în regiunea occipitală, un traumatism cranian acut prin agresiune, fractură deschisă cu înfundare regiune parietală dreaptă şi comă de gradul II.

El a stat mai o săptămână internat pe Secția de reanimare a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, însă, din cauza traumatismelor suferite, nu a supraviețuit.

Ucigașul lui Marius Pompas a fost reținut. Are 20 de ani și este acuzat de omor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com