Noile ”perle” ale lui Iftime! Finanţatorul FC Botoşani e încântat de jucătorii U21 pe care Marius Croitoru îi va folosi în noul sezon

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoșani, a mers în cantonamentul din Austria pentru a urmări meciurile amicale ale echipei antrenate de Marius Croitoru. În primele trei teste, echipa din Botoşani a înregistrat două victorii, cu Schwaz (Austria) şi FK Jablonec (Cehia), şi a pierdut meciul jucat împotriva celor de la Ludogoreţ (Bulgaria).

Iftime spune că, în mare parte, lotul este stabilit şi că mai căută doar un atacant şi un fundaş central pentru a-i achiziţiona. În privinţa jucătorilor under 21, finanţatorul este încântat de opţiunile pe care le are Croitoru în lot.

„Echipa joacă fotbal, avem soluţii, iar atmosfera este una foarte bună. Am văzut meciul de ieri, în care am dominat echipa de pe locul patru din Cehia. Foarte important este că sunt soluţii pentru jucătorii sub 21 de ani. În cantonament sunt nouă jucători sub 21 de ani care pot juca în orice moment. Îl avem pe Chindriş, care va fi titular, Haruţ se pregăteşte foarte bine, mai sunt Piftor, Corban. Câmpanu este un copil foarte bun, care poate fi o soluţie. Îl mai avem pe Moescu, un copil de 18 ani de la echipa a doua, care a jucat foarte bine. Nu îmi fac niciun fel de probleme în privinţa jucătorilor sub 21 de ani. Mai căutăm un fundaş central şi un atacant”, a spus Valeriu Iftime.

În primul amical din cantonamentul din Austria, FC Botoşani s-a impus cu 4-0 în faţa austriecilor de la Schwaz (goluri Eduard Florescu, Andronic – două, Ashkovski). În al doilea a pierdut cu 1-2 cu bulgarii de la Ludogoreţ (gol Andrei Miron), iar în al treilea test a bătut-o cu 2-0 pe FK Jablonec (goluri Reagy Ofosu – două).

Sursa> ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *