FOTO Caz incredibil la Botoșani! Un tânăr care a murit într-un accident și care era depus acasă, luat de Poliție de sub ochii oamenilor aflați la priveghi

Nicu Mihalachiute- tudora Botosani- cruceO familie din județul Botoșani al cărei fiu a murit într-un accident rutier produs pe o autostradă din Franța a trăit, sâmbătă, niște clipe îngrozitoare. În timp ce își priveghea mortul, depus în casa familiei respective, polițiștii au venit și au ridicat sicriul cu corpul neînsuflețit al băiatului.

Cazul a fost înregistrat în localitatea Tudora, în familia lui Nicu Mihălăchiuțe, tânărul de 19 ani care pe 22 iunie a fost lovit de o mașină pe o autostradă din regiunea franceză Calais.

Nicu Mihalachiute- tudora Botosani- cruceCorpul neînsuflețit al acestuia a fost repartiat vineri, iar sicriul a fost depus în casa familiei Mihălăchiuțe din Tudora. Sâmbătă, în timp ce rudele îl privegheau, polițiștii au venit la locuința acestora și au decis ridicarea sicriului. Mortul a fost luat de acasă cu mașina Serviciului de Medicină Legală pentru a fi dus la spital, unde îi va fi făcută necropsia.

Măsura a fost luată pe fondul unor suspiciuni privind moartea lui Nicu Mihălăchiuțe, părinții acestuia făcând plângere la Poliție cu privire la săvârșirea unor infracțiuni. Medicii legiști au prelevat probe pentru a face analizele toxicologice.

Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit într-un accident rutier pe o autostradă din Franța. Șoferul, un bărbat din Anglia

Nicu Mihalachiute- tudora Botosani- cruceNicu Mihalachiute- tudora Botosani- cruce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *