Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit într-un accident rutier pe o autostradă din Franța. Șoferul, un bărbat din Anglia

accident in franta cu victima un tanar din BotosaniUn accident mortal soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani din județul Botoșani s-a produs, sâmbătă dimineață, pe o autostradă din Franța.

Botoșăneanul care circula pe jos pe autostrada A 16, dinspre Calais spre Dunkerque, a fost lovit de un autoturism Ford înmatriculat în Marea Britanie, care era condus de un cetățean englez.

Potrivit presei franceze, tânărul din Botoșani nu a supraviețuit din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit. Șoferul britanic mergea cu 110 km/h.

accident in franta cu victima un tanar din BotosaniVictima se numește Nicolae Mihălăchiuțe și este din Tudora. El a plecat cu o zi înainte spre Anglia, însă, sâmbătă, înainte de a ajunge în Marea Britanie, a cerut șoferului să oprească mașina, a coborât din microbuz și a plecat (Vezi aici detalii!).

Familia tânărului susține că a primit mesaje de la acesta din care rezulta că este în permanență amenințat cu moartea.

Iată discuțiile purtate pe messenger de tânărul botoșănean cu sora sa:

Un tânăr din Botoșani, dispărut fără urmă în Franța. A coborât din microbuz și a luat-o la fugă. Familia susține că a fost ucis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *