Un tânăr din Botoșani, dispărut fără urmă în Franța. A coborât din microbuz și a luat-o la fugă. Familia susține că a fost ucis

Nicu mihalachiute din tudora- botosaniScene cu totul neobișnuite s-au petrecut, sâmbătă, pe o autostradă din Franța, protegoniștii acestora fiind mai mulți botoșăneni. Un tânăr de 19 ani, din comuna Tudora, care se afla într-un microbuz cu destinația Anglia, a cerut șoferului să oprească, motivâd că trebuie să își satisfacă urgent nevoile fiziologice, iar imediat ce a coborât din mijlocul de transport a luat-o la fugă, fără a mai fi găsit.

Evenimentul a avut loc la mică distanță de portul francez Calais, iar proprietarul firmei de transport spune că a sesizat atât autoritățile franceze, cât și Ambasada României în Franța cu privire la dispariția lui Nicolae Mihălăchiuțe.

„Ieri aproape de Calais cu 15 km înainte de port, eram în pat, dormeam. În mașină liniște. Ionut Iftinca conducea microbuzul spre port. Un băiat care stătea lânga el striga deodată că se scapă pe el, să opreasca mașina. Ionut îi spune că mai sunt doar 15 km și isi face nevoile la toaletă, că e bandă de urgență, nu are unde să oprească, la care el tremură că se scapă pe el. Zic lui Ionuț: oprește să și facă nevoile. Când a oprit pe banda de urgență, a sărit autostrada și a fugit în câmp. L-am asteptat două ore, nu a mai venit. Am trimis un băiat dupa el, dar n-a fost de găsit.. Am sunat la ambasada Frantei, i am zis locatia dupa care mi am continuat drumul spre Anglia, ieri am sunat de cateva ori la ambasada, azi la fel inca nu au cunostiite despre el”, povestește Florin Guriță, proprietarul microbuzului.

Acesta spune că, ulterior, a primit telefoane de amenințare de la tânărul dispărut.

În schimb, rudele lui Nicolae Mihălăchiuțe au postat pe rețelele de socializare mesaje potrivit cărora tânărul ar fi murit, el fiind ucis.

L-a luat să-l ducă la muncă în Anglia și l-a bătut pe mașină și a scăpat și o sunat acasă la sor mea și i-a zis să-l scape că-l omoară. A zis că să sune la poliție dacă mai vrea sa-l vedem acasă că la  următoarea vor să-l omoare”, a povestit o rudă de-a tânărului.

Zeci de persoane au comentat pe Facebook situația. Mulți au transmis „Condoleanțe!” sau ”Dumnezeu să îl ierte!”, însă nu există nicio certitudine că botoșăneanul dispărut este mort.

 

One thought on “Un tânăr din Botoșani, dispărut fără urmă în Franța. A coborât din microbuz și a luat-o la fugă. Familia susține că a fost ucis

  1. Pe acest site sunt două știri diferite dar niciuna cu poze cu Nicolae mort familia va întreba de ce ,de unde să fim noi singuri ca e Nicolae mort când ni se cer bani pentru poze să-l recunoaștem si daca in poze nu e Nicolae ne luăm teapa nu vorbim de bani putini ci foarte mulți,vrem poze cu Nicolae si atunci vom crede că Nicolae e mort

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *