Iftime vrea să se îmbogăţească de pe urma ”perlei” de la FC Botoşani: ”E o glumă să nu obţin atât”

Foto: Prosport

Valeriu Iftime l-a convins pe Hervin Ongenda (24 de ani) să rămână şi în acest sezon la FC Botoşani. Atacantul francez este pariul patronului pentru sezonul următor, acesta sperând să obţină o sumă importantă din vânzarea fostului jucător de la PSG.

În sezonul precedent, finanţatorul lui FC Botoşani a încercat să-l convingă şi pe italianul Diego Fabbrini să rămână în Moldova, dar fără succes, acesta plecând liber de contract în Bulgaria, la CSKA Sofia:

”Ongenda rămâne pariul meu cel mare, mizez mult pe Ongenda. Cred că va juca pe un post care îi convine foarte tare. Am făcut toate eforturile ca să înţeleagă că, dacă vrei să fii fotbalist mare, în afară de talent, trebuie să fii foarte muncitor. Pare a avea o schimbare de atitudine. Cred că e mai valoros decât Fabbrini. Peste un milion de euro, categoric. E o glumă să nu obţin atât. Nu poate fi vorba ca Ervin să plece de la noi acum. Toată chestia e de adaptare şi de a înţelege nevoile lui şi nevoile noastre. A tratat cu foarte mare lejeritate doi ani de viaţă”, a spus Iftime, la ProSport LIVE.

Două titluri de campion, o Cupă a Franţei, o Cupă a Ligii şi trei Supercupe ale Franţei a cucerit Ongenda în tricoul celor de la PSG. Francezul mai are contract cu FC Botoşani până la finalul sezonului următor.

37 de meciuri, dintre care 24 ca fost titular şi trei goluri sunt cifrele lui Hervin Scicchitano Ongenda la FC Botoşani în sezonul de Liga 1 recent încheiat. Francezul a venit la Botoşani după ce ultima dată jucase în liga a doua din Spania, la Murcia.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *