VIDEO Jale de nedescris! Alin Ștefura, tânărul mort în accidentul de la Concești, a fost condus pe ultimul drum

A fost jale mare, joi, la Dorohoi, unde tânărul de 31 de ani, care a murit în accidentul de la Concești, a fost condus de ultimul drum.

Rude, prieteni, colegi sau simple cunoștințe au ținut să îl conducă pe ultimul drum pe Alin Ștefura, cel alături de care au acumulat de-a lungul anilor amintiri minunate.

Păreri de rău, cuvinte de jale și lacrimi, acestea sunt principalele caracteristici ale acestei zile dureroase.

Oamenii au ținut să participe în număr foarte mare la înmormântare, semn că Alin era foarte iubit și apreciat. De altfel, aceasta era cunoscut ca fiind un tânăr extrem de săritor la nevoie, respectuos și cu mult bun simț, așa cum îl caracterizează mulți dintre cei care l-au cunoscut.

„Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi,cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut.Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu,azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru mine,vei ramane mereu in sufletul si in inima mea! Dumnezeu sa te ierte si sa iti fie tartana usoara dragul si scumpul meu verisor”, spune Diana Vătămănescu.

Alinu cuvintele sunt de prisos…Drum lin către îngeri suflet blând și curat… ai lăsat in urma ta lacrimi și durere de nestăpânit… fie ca Dumnezeu sa te așeze la loc de cinste in dreapta Lui… Dumnezeu sa te odihneasca in pace Varu”– Sandu Burlacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *