Prietenii lui Alin, tânărul mort în accidentul de la Concești, sfâșiați de durere. „Mi-e sufletul gol, să știu că ai plecat acum”

Tânărul de 31 de ani, Alin Ștefura, care a murit în accidentul de la Concești, este plâns de prietenii săi inclusiv pe rețelele de socializare, unde aceștia au transmis mesaje sfâșietoare.

Iată câteva dintre ele:

Odihnește-te in pace, prietene drag, Stefura Alin, „Țigane” cum iți ziceam eu … Prea devreme pleci și tu, drum lin

Dumnezeu sa te ierte Alin Stefura!M-ai lasat fara cuvinte, nu pot sa cred asa ceva. Drum lin spre cer Aline!”

 Nu pot să cred…..amintiri frumoase….Dumnezeu să te ierte, Alin!”

„Gicule nu pot sa cred ca numai ești. Sunt terminat. Ai plecat prea devreme dintre noi. Gicule nu o sa te uit niciodata, vei rămâne mereu in mea. Nu o sa te uit niciodata Mi ai frant INIMA!URLU DE DURERE”

Ce am vorbit cu tine in urma cu o luna? „Totul e in mana lui Dumnezeu, iar noi suntem de altfel, tot in mana Lui, pentru ca suntem ai Lui, si creatia mainilor Lui, copiii Lui….” La „Vegas” mi-ai spus ca ne vedem vara asta…ti-am spus: „Cum o vrea D-zeu”. Mi-e sufletul gol, sa stiu ca ai plecat acum… Asta inseamna ca n-o sa ne mai vedem, n-o sa ne mai imbratisam ca fratii, n-o sa mai radem impreuna… Tu nu mai esti, si totusi vorbesc cu tine… Mi-e dor de tot ce-ai fost cu si pentru mine… Te iubesc mult, mult, mult… Sincere condeleante familiei”

„Drum lin către îngeri copil frumos cu suflet bun!cuvintele sunt de prisos…putere familiei sa depășească această pierdere!nu te vom uita niciodata

„Un inger printre ingeri. Cuvintele sunt de prisos… dar tu vei ramane mereu in amintirea noastra, exact asa cum te-am cunoscut!!Dumnezeu sa te aiba in paza lui si sa te odihnesti in pace suflet tanar!!”

„Imi pare nespus de rau! Erai un om bun, zâmbitor și tot timpul cu o vorba buna la tine! Drum lin către cer! Dumnezeu sa te ierte!”

„Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace, Aline! condoleante familiei! Amintirile sunt tot ce a mai ramas!!! Le pastram cu sfintenie!”

„Alin de ce ai plecat și ne-ai lăsat cu lacrimi adânci și suflete îndurerate ai fost și vei rămâne prieten drag mereu în sufletele noastre. Condoleanțe familiei. Dumnezeu sa te ierte prietene. S-a deschis ceru și te ia printre îngeri vei veghea Alin nu te vom uita”.

Botoșăneanul era, luni dimineață, la serviciu. El încărca fier într-un camion, iar la un moment dat s-a urcat pe camion, însă s-a dezechilibrat și a căzut în cap, decedând la scurt timp.

Accidentul care s-a produs la Concești este încadrat în categoria accidentelor de muncă.

FOTO Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Concești. Urma să își aniverseze ziua peste trei săptămâni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *