Un bărbat din Botoșani beat criță a furat o mașină și a intrat cu ea într-un scuar de tramvai. Botoșăneanul, reținut de polițiști

Foto generic

Un bărbat a fost reținut de poliţiştii botoşăneni după ce a furat o mașină, a condus-o sub influența alcoolului și cu permisul suspendat și a produs un accident.

Eduard Constantin B., din Dorohoi, a fost reținut pentru 24 de ore după ce în noaptea de marți spre miercuri a condus pe Calea Naţională autoturismul furat de la un dorohoian, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu scuarul ce marchează staţia de tramvai din fața Liceului Textil.

În urma impactului a rezultat avarierea vehiculului, fără victime omeneşti.

Botoșăneanul de 39 de ani a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice de sânge.

Totodată, din verificări a rezultat că persoana în cauză figurează cu permisul de conducere suspendat.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice de sânge şi furt în scop de folosinţă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală”, susțin polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *