Angajări la Nova Apaserv. 13 posturi au fost scoase la concurs!

sediu Nova Apaserv- BotosaniSocietatea Nova Apaserv Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de 13 posturi. Astfel, se caută laborant pentru Serviciul Control Calitate Apă și Protecția Mediului Darabani. Se cer studii liceale în profil chimie.

Un post de casier a fost scos la concurs pentru Formația Siret. Se cer studii liceale. Tot în cadrul Formației Casieri Siret a fost scos la concurs un post de cititor contoare apă-studii liceale.

Societatea mai caută manager financiar în cadrul UIP (proiecte și strategii)-se caută persoane cu studii superioare în profil economic și un operator tratare apă tehnologică în cadrul Stației de epurare Botoșani, unde se cer studii profesionale.

Mai sunt vacante trei posturi de operator hidraulic în cadrul SEAU Flămânzi-studii liceu sau școală profesională profil mecanic sau electric și un post de operator hidraulic în cadrul Sectorului Bucecea, unde se cer studii profesionale sau liceale profil tehnic.

Opratorul de apă mai caută un șef Stație tratare a apei Ștefănești-studii superioare în instalații și construcții, dar și un inginer automatist .

De asemenea, a mai fost scos la concurs un post de detector pierderi apă-studii liceale și un post de mecanic auto-studii medii profil mecanic.

Dosarele de concurs se depun până pe data 1 iulie la sediul societății.

Vezi aici cerințele posturilor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *