Apel disperat al mamei tânărului din Botoșani mort într-un accident în Franța. „El era singurul meu sprijin și ajutor financiar”

Mama tânărului de 19 ani, care a murit într-un accident în Franța, susține că fiul său era singurul său sprijin și lansează un anunț disperat. Femeia cere ajutor pentru a putea repatria trupul neînsuflețit al lui Nicolae Mihălăchiuțe.

Sâmbătă un înger a plecat la ceruri înainte de vreme nu știm sigur din ce cauza și care e vinovatu pentru pierderea fiului meu sunt o Mama disperata și tot odată ne ajutorată el era singurul meu sprijin și ajutor financiar fiind mort în Franța din spusele autorităților. Vreau sa ii repatriez trupul în tara dar nu am posibilitatea financiara deoarece fiul meu era singurul sprijin financiar al familiei. Rog pe toți cei care  sunt binevoitori să mă ajute fiecare cu cât poate să îmi pot aduce fiul în țară care vrea și poate să mă ajute cu cât de puțin, este rugămintea unei mame care vrea să își vadă fiul pentru ultima dată”, este mesajul femeii, care a menționat și conturile în care se pot face donații.

Vă reamintim că un accident mortal soldat cu decesul unui tânăr de 19 ani din județul Botoșani s-a produs, sâmbătă dimineață, pe o autostradă din Franța.

Botoșăneanul care circula pe jos pe autostrada A 16, dinspre Calais spre Dunkerque, a fost lovit de un autoturism Ford înmatriculat în Marea Britanie, care era condus de un cetățean englez.

Potrivit presei franceze, tânărul din Botoșani nu a supraviețuit din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit. Șoferul britanic mergea cu 110 km/h.

accident in franta cu victima un tanar din BotosaniVictima se numește Nicolae Mihălăchiuțe și este din Tudora. El a plecat cu o zi înainte spre Anglia, însă, sâmbătă, înainte de a ajunge în Marea Britanie, a cerut șoferului să oprească mașina, a coborât din microbuz și a plecat (Vezi aici detalii!).

Familia tânărului susține că a primit mesaje de la acesta din care rezulta că este în permanență amenințat cu moartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *