FOTO O tânără din Botoșani, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, locul I pe țară la săritura în lungime

De vinerea trecută, plutonierul Mihaela Vorniceanu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani se poate mândri cu locul I la săritura în lungime în cadrul etapei finale a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, competiție desfășurată în acest an pe Stadionul Municipal ,,Nicolae Dobrin” din Pitești.

Săritura de 4,51 metri i-a permis colegei noastre să ocupe prima treaptă a podiumului de premiere la individual, depășind alți 11 concurenți, rezultatul foarte bun contând în clasamentul general, unde lotul Jandarmeriei Române a obținut un meritoriu loc III.

Poziția fruntașă pe care s-a clasat subofițerul jandarm este o reeditare a rezultatului obținut anul trecut în cadrul aceleeași competiții, când, de asemenea, și-a surclasat toți adversarii.

Rezultatele nu sunt întâmplătoare, aptitudinile fizice evidente și pasiunea pentru sport fiind dublate de multe antrenamente, suplimentar pe lângă executarea atribuțiilor de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *