FOTO O femeie din Botoșani s-a ales cu fața tumefiată după ce a fost atacată de albinele vecinului. „Într-o lună, a pățit-o de 4 ori”

O femeie, în vârstă de 69 de ani, din Dracșani, s-a ales cu fața tumefiată după ce a fost atacată de albinele vecinului său apicultor.

Femeia se afla joi în curtea sa, când s-a ales cu câteva înțepături, care i-au provocat umflături puternice. Văzând că se simte rău, rudele au chemat salvarea, iar aceasta a fost dusă de urgență la spital, unde a primit îngrijirile necesare.

Rudele femeii spun că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva și au sesizat autoritățile locale să ia măsuri împotriva apicultorului, dar nu s-a rezolvat nimic.

„Au fost sesizate autoritățile locale, dar nu s-au luat măsuri, pentru că nu-i prima dată cînd este atacată de albine, apicultorul fiind fost polițist. Nu mai putem sta în curte, grădină. Cumnata mea stă cu ea și are un copil de patru ani pe care îl ține numai în casă pentru că și el a fost înțepat. Soacră mea, în ultima lună, a pățit-o de patru ori, dar abia acum a vrut să meargă la spital”, ne-a spus ginerele femeii.

Rudele femeii au mers, vineri, la primăria din localitate și au cerut să se ia măsuri pentru că nu pot sta nici în curte și nici în grădină din cauza albinelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *