A ucis un bărbat din Botoșani și a vrut să scape de arestul preventiv. Ce a decis instanța!

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniUn bărbat din Botoșani care a bătut cu sălbăticie o altă persoană, care, ulterior, a decedat la spital, a cerut judecătorilor să îi permită să iasă de după gratii.

Botoșăneanul Cristian Aciubotăriței a solicitat instanței să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, însă atât Tribunalul Botoșani, cât și Curtea de Apel Suceava au respins propunerea acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a primit, la mijlocul lunii februarie, un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru săvâșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce pe 14 februarie seară, în timp ce se afla într-o casă de pe strada Împărat Traian, care este proprietatea unei cunoștințe, l-a lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 38 de ani, prieten al gazdei.

Loviturile au fost foarte puternice, iar victima, care a fost preluată de ambulanță, a murit în scurt timp la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoșani. Agresorul a fost reținut în scurt timp, el recunoscându-și vinovăția în fața anchetatorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au propus, duminică, arestarea preventivă a acestuia, iar magistrații de la Tribunalul Botoșani au admis această propunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *