Un post de director de la societatea Nova Apaserv a fost desființat

Consiliul de Administrație al societății Nova Apaserv a decis desființarea unui post de director de la operatorul de apă. Membrii CA au decis desființarea postului de director comercial, ocupat de Cristian Romanovschi. Acesta va trece pe postul de șef Serviciu comercial.

Decizia a fost luată și ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea președintelui Consiliului Județean, Costicp Macaleți, privind reducerea numărului de directori de la operatorul de apă.

Astfel, din șase directori, au mai rămas patru.

Am înțeles că lor (nr.directorilor) le-a expirat mandatul. De rămân patru și nu doi directori, de ce patru și nu șase directori, asta este la latitudinea Consiliului de Administrație. Noi am solicitat ca și sindicat să rămână doar doi directori în cadrul societății. Ceilalți să vină așaa cum era înainte  pe contract individual de muncă, ca să vadă și ei când se raportează la contract individual de muncă că nu pot să mai aibă creșteri salariale cum au dorit dumnealor”, a declarat Cristian Sadovei, liderul de sindicat de la Nova Apaserv.

Mandatele directorilor de la Nova Apaserv expiră. Ce schimbare vrea să facă președintele CJ la societate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *