Două tinere din Botoșani implicate într-un accident cu trei mașini

Foto: Arhiva

Două tinere din Botoșani au fost implicate într-un accident rutier cu trei mașini, care a avut loc vineri seară, în localitatea suceveană Păltinoasa.

Un tânăr de 26 de ani din municipiul Suceava, Eusebiu B., conducea un Mercedes Benz pe DN17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intersecția cu DN2E, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a intrat în coliziune faţă, în spate, cu autoturismul Audi A4, condus regulamentar de Roxana P., de 25 ani, din comuna Santa Mare, județul Botoşani.

După impact, autoturismul șoferiței din Botoșani a fost proiectat în autoturismul VW Golf, condus de către Mitruță G., de 44 ani, din comuna Adâncata, ce rula în faţa sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 24 ani, din municipiul Botoșani, pasageră pe scaunul dreapta faţă a autoturismului Audi A4 care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *