Și-a ucis vecinul de la o bucată de pământ. Cadavrul a fost aruncat în râul Siret. Criminalul, trimis în judecată

politia-nu-treceti-crima-cadavru-mort-decesUn bărbat din județul Botoșani a fost trimis în judecată vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de omor, după ce și-ar fi ucis un vecin și l-ar fi aruncat în apele râului Siret. Gheorghe Brumă, de 44 de ani, este considerat principalul suspect în cazul unei crime petrecute pe 10 decembrie în Tudora.

Pe fondul unor divergențe cu un vecin de-al său, legate de pământ, Brumă l-ar fi ucis pe acesta, iar imediat după aceea l-ar fi cărat cu o căruţă la Siret și l-ar fi arcuncat în apă. Criminalul a fost sprijinit de Gheorghe Hețel, de 34 de ani, trimis și el în judecată în același dosar pentru favorizarea făptuitorului.

Victima, Dumitru Străchinariu, de 70 de ani, a fost dată dispărută multă vreme. De altfel, Poliția a cerut sprijinul pompierilor în mai multe rânduri pentru căutarea bătrânului în Siret. Astfel de căutări au avut loc atât în decembrie, cât și în ianuarie și februarie. Săptămâna trecută, cadavrul bărtânului a fost adus la mal de ape, iar în acest fel autoturitățile au avut dovada morții acestuia. După necropsie, s-a confirmat ceea ce anchetatorii presupuneau, că bptrânul a fost ucis de vecinul său.

Pentru că în lipsa cadavrului nu putea fi luată vreo măsură preventivă față de presupusul crminal, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani l-au ținut pe Brumă sub control judiciar, iar după ce moartea a fost dovedită, ai au cerut, iar instanța a admis înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv.

Arestat pentru crimă! Un bărbat din Botoșani și-a ucis vecinul și l-a aruncat în Siret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com