Arestat pentru crimă! Un bărbat din Botoșani și-a ucis vecinul și l-a aruncat în Siret

crima la BotosaniUn bărbat din județul Botoșani a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce și-ar fi ucis un vecin și l-ar fi aruncat în apele râului Siret. Gheorghe Brumă este considerat principalul suspect în cazul unei crime petrecute pe 10 decembrie în Tudora.

Pe fondul unor divergențe cu un vecin de-al său, legate de pământ, Brumă l-ar fi ucis pe acesta, iar imediat după aceea l-ar fi cărat la Siret și l-ar fi arcuncat în apă.

Victima, Dumitru Străchinariu, de 70 de ani, a fost dată dispărută multă vreme. De altfel, Poliția a cerut sprijinul pompierilor în mai multe rânduri pentru căutarea bătrânului în Siret. Astfel de căutări au avut loc atât în decembrie, cât și în ianuarie și februarie. Săptămâna trecută, cadavrul bărtânului a fost adus la mal de ape, iar în acest fel autoturitățile au avut dovada morții acestuia. După necropsie, s-a confirmat ceea ce anchetatorii presupuneau, că bptrânul a fost ucis de vecinul său.

Pentru că în lipsa cadavrului nu putea fi luată vreo măsură preventivă față de presupusul crminal, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani l-au ținut pe Brumă sub control judiciar, iar acum, după ce moartea este dovedită, ai au cerut, iar instanța a admis înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *