VIDEO Mihai Roman a semnat contractul vieţii! A lipsit motivat de la derby-ul Moldovei pentru a se căsători cu iubita sa

Mihai Roman nu a fost pe teren în derby-ul Moldovei, cu Poli Iaşi, dar echipa sa s-a descurcat foarte bine şi fără el. Liviu Ciobotariu i-a dat voie să lipsească de la ultimul meci al sezonului. Atacantul a avut un motiv foarte bine întemeiat: s-a căsătorit civil cu iubita sa, la Craiova. Roman va rămâne în Bănie. Din sezonul viitor va reveni la Universitatea, potrivit Telekomsport.ro.

Mihai Roman a părăsit-o pe FC Botoşani cu o etapă înaintea finalului de sezon. S-a învoit din timp de la Liviu Ciobotariu pentru a merge la Craiova, unde s-a căsătorit civil, în ziua în care Botoşaniul a jucat derby-ul Moldovei, cu Iaşi. Fericitul eveniment a avut loc chiar de ziua atacantului, care astăzi a împlinit 27 de ani. Roman nu mai are motive să plece din Craiova. Din vară, va reveni la Universitatea şi va juca în cupele europene. Într-un sezon petrecut la Botoşani, Roman a marcat 9 goluri în 37 de meciuri.

”Am semnat cel mai important contract din viaţa mea, iar contractul cu Craiova îl am deja semnat, pentru că eu sunt jucătorul Craiovei. O să revin şi ca jucătorul Craiovei. Sunt oltean, deci îmi doresc să joc pentru Universitatea Craiova. Orice fotbalist în activitate visează la echipa naţională, dar mai întâi eu trebuie să mă antrenez bine, să-mi continui forma, să înscriu goluri şi apoi mă voi gândi la echipa naţională”, a declarat Roman.

Foto & Video- 3minute.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *