Căpitanul Mihai Roman s-a transferat la FC FCSB. Mesajul emoționant transmis colegilor și suporterilor FC Botoșani

mihai romanMihai Roman, căpitanul FC Botoșani și golgheterul din sezonul trecut al echipei, a semnat cu echipa bucureșteană, FC FCSB.

Mijlocașul sucevean a ajuns la roș-alb-albaștri în urmă cu doi ani liber de contract de la formația franceză FC Toulouse și a jucat atât ca mijlocaș cât și pe ambele flancuri ale atacului unde a marcat 15 goluri pentru botoșăneni.
Ca un adevărat căpitan de echipă, mijlocașul le-a transmis foștilor săi colegi un mesaj extrem de emoționant.

like facebook, stiri, botosani”Pentru voi, cei care iubiţi FC Botoșani, cât şi pentru cei care mereu mi-au fost alături și m-au susținut…În urmă cu doi ani am ajuns la FC Botoșani, dornic de muncă, dornic să fiu din nou aproape de casă! Am găsit o echipă și un grup cum nu mă așteptam, serioși, devotați și muncitori! De acest grup m-am „lipit” și eu și poate m-am „lipit” prea mult și asta face ca acum, despărțirea să fie atât de grea! Am trăit doi ani minunați aici! Am iubit aceasta echipă și am crezut mereu în ea! Vreau să mulțumesc tuturor! De la conducere la antrenor, de la tot stafful, la jucători, de la suporteri până la ultimul om care a fost alături de noi și pentru un meci pe stadion! Sunt onorat și fericit ca am făcut parte din acest grup! Din această familie! Da, pentru mine ați fost ca și familia mea! „Mister”…, o să ne regăsim la un moment dat! Şi dacă nu o sa mă mai vreți, eu o sa vă vreau! Sunteti cel mai minunat om, cu care am avut onoarea să lucrez! Sunteţi un model pentru mine, pentru familia mea!

Mulțumesc băieții mei, o să vă susțin mereu! Cu toții sunteți extraordinari! Sunt multe de spus, dar la cât vorbesc eu de obicei, deja e prea mult!

Dragi suporteri, fiți alături de echipă! Fiți mândrii de ei, așa cum sunt eu! Fiți alături mereu, la bine, dar mai ales la greu! Gândiți-vă că sunt județe mult mai mari și cu potențial financiar mult mai mare în această țară, și nu au echipă în Liga 1! Veniți pe stadion, susțineți acești oameni minunați! Botoșani, vei fi mereu a doua mea casă! Într-o zi o să revin cu aceeași dragoste de fotbal!, potrivit site-ului oficial al FC Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *