FOTO! Marș împotriva fumatului pe străzile municipiului Botoșani. Sute de elevi au fost implicați

Aproximativ 300 de copii din municipiul Botoşani au participat, vineri, la un marş anti-fumat pe străzile municipiului Botoşani. Elevii, din mai multe școli botoșănene, au afişat bannere şi pancarte cu mesaje care descurajează fumatul. Acţiunea, desfăşurată de Ziua mondială fără tutun, a fost organizată de  și a fost organizată de Asociatia pentru Sănătate, Educație și Familie, prin Inspectoratul Școlar.

Copiii au mărșăluit pe Calea Națională , Armoniei, Bulevardul Mihai Eminescu și s-au oprit în Parcul ”Mihai Eminescu”, unde au derulat activități de prevenție.

Dorim să tragem un semnal de alarmă pentru cei care fumează și dorim să nu mai consume tutun. De asemenea, este o acțiune de prevenție și cel mai mult am vrea să fie auzită vocea noastră de către cei care nu s-au apucat de fumat ca să nu fumeze. Impactul vrem să fie asupra copiilor și apoi asupra cetățenilor, să înțeleagă mesajul: dacă nu s-au apucat de fumat, nici să nu se apuce”Gabriel Alban, voluntar în cadrul Asociatiei pentru Sănătate, Educație și Familie.

2 thoughts on “FOTO! Marș împotriva fumatului pe străzile municipiului Botoșani. Sute de elevi au fost implicați

  1. Elevii fumează in băile si curțile școlii alături de profesori fara sa li se atragă atentia si tot ei ies la un marș anti fumat pe strada…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *