Pericol public lăsat în libertate. Șoferul care a încercat să fugă de poliție și a produs un accident, rănind o persoană, nu a primit mandat de arestare

accident Copalau- BotosaniȘoferul care în noaptea de luni spre marți a încercat să fugă de poliție și a produs un accident rutier, rănind o persoană, nu a primit mandat de arestare preventivă, în ciuda faptului că polițiștii și procurorii au avertizat asupra pericolului public pe care acesta îl reprezintă.

Magistrații de la Judecătoria Botoșani au decis, joi, să îl lase în libertate pe Sebastian Feraru, bărbatul de 41 de ani care a condus o mașină neînmatriculată, nu a oprit la semnalele agenților de poliție, a produs un accident rutier cu victimă și apoi s-a sustrat prelevării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Judecătorii au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani și au luat față de acesta doar măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, impunându-i o serie de interdicții.

Pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială judeţului Botoşani, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorii Mocanu Constantin Ştefan, Anastasie Liviu, Toader Cosmin, Lăzurcă Dinu şi Lavric Neculai”, se arată în dispozitivul instanței.

Citește și:

Un bărbat din Botoșani a fost reținut, după ce a fost urmărit de Poliție și a produs un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *