FOTO Un fundaș de la FC Botoșani s-a ales cu cinci copci pe frunte, după accidentarea groaznică din meciul cu Hermannstadt

Marcel Holzmann, 28 de ani, fundașul austriac al celor de la FC Botoșani, e în afara oricărui pericol după sperietura de marți, când a ajuns la spital după ce s-a ciocnit cu un adversar în partida Hermannstadt – FC Botoșani 0-2, din play-out-ul Ligii 1.

Fundașul a fost cusut de medici în zona tâmplei și l-a anunțat apoi pe antrenorul Liviu Ciobotariu că e pregătit să joace încă din următorul meci, duelul cu Dinamo de pe 27 mai.

În minutul 41 al partidei, Marcel Holzmann, austriacul celor de la FC Botoșani, s-a ciocnit dur cu Filip Jazvic, jucătorul lui Hermannstadt.

Foto: gsp.ro

Dacă Jazvic și-a revenit rapid, impactul l-a făcut KO pe Holzmann, care și-a spart capul și a avut nevoie de intervenția staff-ului medical. Pe teren și-au făcut apariția inclusiv medicii de pe ambulanță, care au intervenit pentru a-i opri sângerearea abundentă fotbalistului.

După aproximativ 5 minute de îngrijiri, fotbalistul a părăsit terenul pe propriile picioare, însă a fost schimbat de Liviu Ciobotariu. Holzmann a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *