În România se poate orice! O firmă din Botoșani, înființată în urmă cu 8 luni, a câștigat licitații de 10 milioane de lei din bani publici

bani multi, stiri, botosani, investitiiO firmă de construcții din județul Botoșani, care a fost înființată la sfârșitul lunii septembrie 2018, a reușit performanța de a câștiga trei licitații organizate de Compania Națională de Investiții, fiecare dintre ele în valoare de peste 3 milioane de lei.

Deși are un capital social de doar 200 de lei și lipsă de experiență în construcții, societatea comercială Simion Tehnoconstruct, care are sediul în comuna Curtești, și-a adjudecat licitațiile CNI pentru construcția a trei săli de sport.

Astfel, Simion Tehnoconstruct SRL, al cărei asociat unic și administrator este Viorel Simion, va construi săli de sport la Mitoc, Curtești și Cordăreni.

Sala de sport, școlară, cu tribună de 102 locuri, din localitatea Mitoc are o valoare de 3,31 milioane de lei, sala de sport scolar de la Curtești 3,29 milioane de lei, iar sala de sport școlar de la Cordăreni 3,31 milioane de lei.

Firma din Curtești nu a avut activitate în 2018, ea neavând un bilanț depus la Finanțe pentru anul trecut.

 

One thought on “În România se poate orice! O firmă din Botoșani, înființată în urmă cu 8 luni, a câștigat licitații de 10 milioane de lei din bani publici

  1. Sa nu spuneti ca va mira faptul ca firmele de casa a pzd-ului capuseaza bugetele locale…Ce surpriza, nu-i asa?? LA VOT !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *