Tânărul care i-a crăpat capul unui copil de 14 ani a rămas în libertate. Vezi ce decizie au luat procurorii!

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniTânărul de 20 de ani din comuna Hudești care în noaptea de sâmbătă spre duminică i-a crăpat capul unui copil de 14 ani a rămas în libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani au dispus instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pe numele agresorului.

După comiterea faptei, autorul a fost reținut de polițiști, însă procurorii de la Darabani au decis că acesta nu trebuie să fie arestat, ci doar plasat sub control judiciar.

Vă reamintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe fondul consumului excesiv de alcool, un tânăr de 20 de ani, din Hudești, a provocat scandal pe drumul public din faţa barului „La moară” din comuna Suharău, exercitând violenţe fizice şi ameninţări împotriva persoanelor prezente.

În timpul scandalului, tânărul de 20 de ani a lovit peste corp, cu un obiect contondent, un minor de 14 ani din comuna Suharău, provocându-i suferinţe fizice. Victima, cu capul crăpat, a fost transportată la Iași, în stare gravă.

Violență fără margini! Un copil de 14 ani din Botoșani, transferat la Iași cu capul crăpat. A fost lovit cu un par

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *