Violență fără margini! Un copil de 14 ani din Botoșani, transferat la Iași cu capul crăpat. A fost lovit cu un par

politie noaptea, stiri, botosaniUn copil de 14 ani din județul Botoșani a fost transferat, duminică, la o clinică din Iași, cu capul crăpat, după ce a fost lovit cu un par. Agresiunea s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în fața unui bar din localitatea Suharău, pe fondul unui scandal făcut de un tânăr.

Minorul, din Suharău, se afla în fața barului „La moară” în momentul în care un tânăr de 20 de ani, din Hudești, care se afla sub influența alcoolului, a început să exercite violenţe fizice şi ameninţări împotriva persoanelor prezente.

În timpul scandalului, tânărul de 20 de ani a lovit peste corp, cu un obiect contondent, un minor de 14 ani din comuna Suharău, provocându-i suferinţe fizice. Acesta din urmă a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, susțin polițiștii.

Agresorul a fost reținut, dumincă, de polițiști, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat în fața judecătorilor de la Darabani cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

One thought on “Violență fără margini! Un copil de 14 ani din Botoșani, transferat la Iași cu capul crăpat. A fost lovit cu un par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *