Barman din Botoșani amendat pentru că a vândut băuturi alcoolice unor copii

Un barman din județul Botoșani a fost sancționat contravențional pentru că a vândut băuturi alcoolice la un copil, dar și la persoane aflate în stare de ebrietate. Este vorba de gestionarul barului „La moară” din localitatea Suharău, acolo unde în noaptea de sâmbătă duminică un copil de 14 ani a fost lovit cu un par în cap de către un tânăr de 20 de ani.

După producerea incidentului, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani a amendat cu 500 de lei barmanul, însă martorii spun că sancțiunea este prea blândă, în condițiile în care acel bar era un „cuib” al violenței din Suharău. Potrivit localnicilor, nu este prima dată când la acel bar erau serviți copii, dar și cei aflați într-o avansată stare de ebrietate, fără însă ca polițiștii din comună sau cei de la Secția Rurală Darabani să ia vreo măsură.

Vă reamintim că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe fondul consumului excesiv de alcool, un tânăr de 20 de ani, din Hudești, a provocat scandal pe drumul public din faţa barului „La moară” din comuna Suharău, exercitând violenţe fizice şi ameninţări împotriva persoanelor prezente.

În timpul scandalului, tânărul de 20 de ani a lovit peste corp, cu un obiect contondent, un minor de 14 ani din comuna Suharău, provocându-i suferinţe fizice. Victima, cu capul crăpat, a fost transportată la Iași, în stare gravă.

Violență fără margini! Un copil de 14 ani din Botoșani, transferat la Iași cu capul crăpat. A fost lovit cu un par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *