Bătrână aflată în grija copiilor, găsită decedată şi mâncată de şobolani de vie

O mamă din Tulcea, aflată în grija copiilor şi nepoţilor a fost descoperită fără suflare, trupul bătrânei fiind într-o stare parcă desprinsă din filmele de groază.

Medicii precizează că bătrâna a fost mâncată de şobolani, de vie, iar rudele spun că abia decedase, însă se pare că bătrâna era moartă de mai multe zile, scrie Observator.

Medicul de pe ambulanţa chemată la o casă din Tulcea a rămas şocat la vederea priveliştei ce i se aşternea în faţa ochilor. Într-un pat de scânduri se afla corpul unei bătrâne decedate, ţinută într-o mizerie cruntă.

Braţul femeii era aproape complet mâncat de şobolani, alte răni groaznice fiind identificate în zona abdomenului şi la picioare.

Bătrâna avea 73 de ani şi a fost la spital în urmă cu o lună, după care a fost externată în grija rudelor, fică şi nepoţi. Aceştia spun că ar fi vorbit cu bătrâna în cursul dimineţii şi era în viaţă, ea fiind găsită decedată la amiază.

Însă, surse medicale precizează că acest lucru ar fi fost imposibil, din primele verificări rezultând că femeia murise de mai multe zile şi că ar fi fost mâncată de şobolani de vie, ea probabil decedând din cauza hemoragiei provocate de rănile deschise.

Trupul femeii a fost preluat de IML, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă. Femeia era ţinutuită la pat, având mai multe afecţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *