Adresabilitatea la UPU, din ce în ce mai crescută din ultimii ani. Medic: În ultimii cinci ani, cel puțin o persoană din județul acesta o dată s-a adresat în UPU în decursul unui an

Unitatea Primire Urgente, stiri, botosani, upuAdresabilitatea la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Mavromati” a crescut semnificativ în ultimii cinci ani. Potrivit medicului Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, cel puțin o persoană din județ s-a adresat o dată în UPU în decursului unui an.

El spune că proiectul de extinderea și modernizare a UPU este, în aceste condiții, bine venit.

Având în vedere adresabilitatea din ce în ce mai crescută din ultimii ani, statistic vorbind, în ultimii cinci ani, conform adresărilor de la UPU, cel puțin o persoană din județul acesta o dată s-a adresat în UPU în decursul unui an. Este bine venit acest proiect de modernizare și reabilitare a UPU. Așteptăm și modernizarea ambulatoriului spitalului, pentru că și aici este nevoie de modernizare. Sperăm să fie următorul proiect de amploare desfășurat la spital. Pe perioada de sărbători, secțiile au fost extrem de aglomerate, nu au existat paturi libere, adresabilitate a fost mare atât cu pacienți cu probleme medicale, cât și pacienți care nu au avut posibilități la domiciliu, fără familie și care au fost dirijați către spital”, a spus medicul Alexandroaie.

One thought on “Adresabilitatea la UPU, din ce în ce mai crescută din ultimii ani. Medic: În ultimii cinci ani, cel puțin o persoană din județul acesta o dată s-a adresat în UPU în decursul unui an

  1. Da , avem nevoie de o asemenea instutitie ..
    In aceasta seara am fost nevoit sa ajung acolo cu probleme de sanatate nu majore si am gasit o echipa de profesionisti adevarati o stare de spirit excelenta ,multumesc medicului Gheorghiu Simona( dupa parafa pusa pe fisa de externare) si personalului medical pentru modul in care am fost tratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *