Conducere nouă la Fundația Spitalului Județean

Fundația ”Prietenii spitalului” are, de săptămâna trecută, o nouă conducere. Președinte al fundației a fost ales economistul Mihai Nicolau iar vicepreședinte este medicul Nicoleta Martea.

Funcția de președinte a fundației a fost deținută de medicul Ștefan Bercea, care se afla în incompatibilitate.

Odată cu schimbarea conducerii, sperăm ca activitatea acestei fundații, în ideea atragerii de sponsorizări pentru spital, să fie un pic mai alertă, mai plină de implicare și să reușim să atragem cât mai multe fonduri pe această fundație, bani care vor fi dirijați către investiții în cadrul spitalului”, a declarat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Fundația are în momentul de față în buget 27.000 lei, o parte din fondurile adunate în cadrul fundației înființată în 2014, fiind utilizate pentru dotarea cu aparatură a sălilor de chirurgie și neurochirurgie.

Fiind o echipă tânără și având lângă noi persoane care fac parte din fundație de mai mult timp, sunt membri fondatori, încercăm să convingem cât mai multe persoane să doneze acel 2% iar agenții economici 3% din impozitul pe profit pentru a moderniza și echipa anumite secții ale spitalului. Vreau să fac un recensământ pe secții să vedem care ar fi necesarul de investiții și ulterior, funcție de banii de care dispunem și împreună cu conducerea să vedem care proiecte să le onorăm”, a declarat Mihai Nicolau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *