Primăria Botoșani a câștigat încă un proiect cu fonduri europene, de 2,9 milioane lei

Primaria BotosaniPrimăria Botoșani a câștigat încă un proiect cu fonduri europene. Este vorba de un proiect în valoare de 2,9 milioane lei, care vizează reducerea birocrației în administrație.

Proiectul se intitulează ”Simplificarea administrativă și reducerea birocrației prin implementarea de măsuri de digitalizare în municipiul Botoșani”, cele mai multe investiții urmând să se facă la Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Ceea ce este mai important pentru noi, pe lângă softul care va ajuta foarte mult activitatea de acolo, în același proiect am introdus și a fost eligibil să facem Registrul spațiilor verzi, acel registriu pentru care colegii de la PSD făceau tot felul de amendamente și puneau 600 mii lei doar pentru a face un studiu”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. 

Un alt proiect cu fonduri europene, declarat eligibil, a fost depus de Direcția de Asistență Socială împreună cu societatea Locativa.

Este un proiect foarte frumos, trecut de prima etapă, abia așteptam acest răspuns. Este un proiect eligibil de aproape 3 milioane lei pentru înființarea a 21 de entități economice unde vor lucra minim 102 persoane. Vorbesc în cele 21 de întreprinderi care se vor face. Noroc de banii europeni pentru că altfel e jale cu J mare”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *