Primarul Flutur răspunde atacurilor viceprim-ministrului Suciu: Are un grad de a înțelege lucrurile destul de limitat. Nu prea are ce căuta acolo

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, răspunde atacurilor făcute către viceprim-ministrul Daniel Suciu la adresa sa. Acesta a declarat marți, într-o conferință de presă, că oficialul i-a cerut socoteală privind neracordarea spitalului de boli cronice la utilități, asta în condițiile în care investiția este realizată doar în proporție de 42%.

Flutur a dat drept exemplu și blocurile sociale din Cișmea, unde construcția a fost blocată din lipsă de bani de la Guvern.

A venit la Botoșani viceprim-ministrul României, ministrul Dezvoltării, să ne întrebe pe noi la un moment dat de ce nu am făcut niște racorduri la un spital care într-o perioadă de șase ani de când se lucrează la el s-a ajuns la un grad de realizare a inbestiției de 42%. Ce să spunem… Guvernul oricum nu are bani pentru aceste lucrări și suntem exact în situația în care sunt și blocurile de locuințe Cișmea, blocate undeva la 50 % grad de execuție, pentru că nu sunt bani pentru respectivele blocuri, iar despre ANL-urile de pe Șoseau Iașului ce să mai spun: acolo unde au ales ei să facă ANL-ul ne costă mai mult utilitățile decâțt ne costă blocul. Cam ăsta este modul de gândire la Ministerul Dezvoltării Regionale”, a declarat Flutur, care a spus totodată că gradul vicepremierului Daniel Suciu de a înțelege aceste lucruri este limitat, întrucât a făcut o facultate de științe politice.

Edilul municipiului Botoșani s-a declarat nemulțumit că nu a fost invitat în calitate de primar la întâlnirile cu miniștrii și consideră că vizitele oficialilor sunt pur electorale și nicidecum vizite de lucru.

M-am informat și am vrut să văd: acest domn, care a venit la Botoșani la niște investiții car,  vezi Doamne, sunt în colaborare cu Primăria Botoșani, are un grad de a înțelege lucrurile destul de limitat, pentru că a făcut o facultate de științe politice. Îmi pare rău, nu prea are ce căuta acolo. Oricum mai vin vreo doi sau vreo trei până se termină spitalul. Dacă aș fi fost invitat, aș fi mers cu mare drag. Pentru că aveam multe lucrui să-i spun și noi suntem respectoși și responsabili. Doi colegi primariudin PNL au fost invitați la respectiva întâlnire și s-au dus: pentru că sunt respectoși. Vă garantez că sigur aș fi mers. Dar nu am fost invitat când a venit domnul Dragnea, când a venit viceprim-ministrul tot în oraș sau cum a venit ministrul Agricuylturii, chiar dacă a venit la Popăuți. Dar organizatorul târgului a invitat toată protipendada PSD-ului pe scenă, printre care și pe viceprimarul Cosmin Andrei, în condițiile în care eram și eu acolo. Atunci să nu spună că vine cineva în vizită de lucru. Suntem într-o perioadă în care vizitele sunt pur electorale. Și sunt plimbați ăștia cum era plimbat ursul când venea înainte la bâlci sau prin târg și în spate o ceată mare de ursari”, a completat Flutur.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, criticat de viceprim-ministrul Daniel Suciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *