Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, criticat de viceprim-ministrul Daniel Suciu

Viceprim-ministrul Daniel Suciu l-a criticat, sâmbătă, la Botoșani, pe primarul Cătălin Flutur. Acesta i-a cerut edilului de Botoșani să respecte partea de contract a investiției privind spitalului de boli cronice și să realizeze utilitățile.

Suciu a spus că Guvernul a alocat 150 miliarde lei vechi pentru acest obiectiv și așteaptă ca primarul municipiului Botoșani să-și facă treaba.

Am rugamintea, și am vrut să văd neapărat această invcestiție, pentru că este una mare una importantă pentru Botoșani și pentru cetățenii acestui județ și am venit să trag un semnal de alarmă și să-i solicit imperativ domnului primar al municipiului Botoșani să-și respecte partea, conform contractului. Este inadmisibil că avem un termen de finalizare luna august a acestui an și nici măcar să se fi apucat de rețelele de utilități pe care și le-a asumat. Este o investiție nu pentru ministru, nu pentru colegii mei, ci pentru botoșăneni. Și când noi investim 150 de miliarde lei vech,i mă aștept ca din responsabilitatea funcției, domnul primar să-și facă treaba. Că bani are. Să nu și-i mai țină în excedent, să nu mai caute motive așa cum face și cu ANL, și cu Liceul Sportiv. Noi fianțăm investiții și domnia sa stă , nu le racordează la utilități gândindu-se că la anul, în preajma campaniei domniei sale, vine și mai dă niște chei și mai face niște lucrări. Aici este un obiect pentru sănătatre, iar pentru noi sănătatea e un obiectiv important”, a spus Daniel Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *