Tranzacție importantă! Cel mai mare abator din Botoșani, construit cu fonduri europene, a fost vândut

abator C & C Company
Abatorul firmei C&C Company din Cătămărăști Deal

Cel mai mare abator din Botoșani, care a construit cu fonduri europene, dar care nu a funcționat niciodată, a fost vândut, recent, unui om de afaceri din Botoșani.

Este vorba de abatorul pe care firma C& C Company SRL l-a construit în Cătămărăști Deal în baza unui proiect finanțat prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Înainte de finalizarea proiectului, firma a intrat în faliment după un scandal de corupție în implementarea acestuia. Abatorul este construit pe o suprafață de peste 14.000 mp de teren și are și incinerator, și stație de epurare.

abator samcom as rosiori- botosaniAcum, lichidatorul numit pentru C& C Company SRL a valorificat activul, acesta fiind preliat de un alt mare procesator de carne din județ, firma Samcom AS din Roșiori- Răchiți, cea care mai deține un abator și la Roșiori. Samcom AS este specializat în distributia la nivel național a carcasei de vită și produselor rezultate din tranșare.

În 2017, Samcom AS a avut o cifră de afaceri de 135 de milioane de lei și un profit de peste 7 milioane de lei.

Citește și:

Cel mai modern abator din Botoşani, scos la vânzare

3 thoughts on “Tranzacție importantă! Cel mai mare abator din Botoșani, construit cu fonduri europene, a fost vândut

  1. Dle Mihai,daca ar fi avut aceasta firma datorii,cu siguranta si le-ar fi achitat.Probabil sunteti putin frustrat,va ascundeti sub un prenume oarecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *