Tentativă de omor! A lovit un bărbat cu pumnul și apoi l-a înjunghiat cu un cuțit. Acum, și-a aflat pedeapsa

cutit, crima, stiri, botosaniUn bărbat din județul Botoșani, care a provocat un scandal într-un bar din comuna Manoleasa, a fost condamnat, luni, pentru tentativă de omor. Acesta și-a primit pedeapsa definitivă dispusă de magistrații Curții de Apel din Suceava.

Ilie Alin Pleșca a primit șapte ani de închisoare după ce pe 2 martie 2016, în timp ce se aflau într-un bar din comuna de domiciliu, l-a lovit pe Andrei Constantin Toașcă. cu pumnul în zona capului, după care a înjunghiat-o cu un cuţit în spate. Lama cuțitului i-a cauzat „o plagă cu penetrarea durei şi interesare medulară”, leziuni pentru vindecarea cărora victima a necesitat 80-85 zile îngrijiri medicale.

Pe lângă cei șapte ani de închisoare, Pleșca a fost obligat să îi plătească victimei sale daune de 20.000 de lei, dintre care 10.000 lei daune morale și 10.000 lei daune materiale. Aceeși sentință a fost dispusă, în luna martie, și de Tribunalului Botoșani, însă ea a fost contestată atât de agresor, cât și de victimă, însă luni Curtea de Apel Suceava a respins apelurile celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com