Tânăra din Botoșani, care sparge topurile muzicale din România cu muzica sa, are o relație specială cu surorile sale. Cum rezolva tatăl său neînțelegerile dintre ele

Acum este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar botoșăneanca Ioana Ignat nu a avut o viață roz dintotdeauna. Cântăreața provine dintr-o familie cu șase copii, din care patru fete și doi băieți. Se poate lăuda cu o familie unită pentru că au reușit să treacă pentru tot felul de neînțelegeri de-a lungul timpului.

Ioana recunoaște că un rol important în menținerea acestei înțelegeri în familie l-a avut tatăl său.

Am fost o familie destul de strictă, ca să zicem așa. Nu aveam foarte multe posibilități, trebuia să împărțim totul. Îmi amintesc când aveam un bolero bleumaren și voiam să îl port și eu și sora mea în aceeași zi și ce ne certam de la el, ne-am bătut, și a venit tata și l-a rupt în două, i-a dat ei o mânecă și mie o mânecă. La fel a făcut și cu prima noastră placă de păr. Eu voiam să îmi fac părul cu placa, voia și ea să își facă părul cu placa, mare scandal, venea tata și rupea tot și împărțea jumi- juma”, a povestit Ioana, la Protv.

VIDEO Pe ea o cunoaște toată lumea, dar iată cât de frumos cântă surorile ei! Colinde superbe cu surorile Ignat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *