Mașina de teren a soției unui parlamentar de Botoșani, scoasă la licitație

Autoturismul de teren Porche Cayenne pe care îl conduce Magda Șoptică, soția senatorului PNL Costel Șoptică, a fost scos la vânzare de către un lichidator din Iași.

Societatea profesionala Specialists Trust Insolvency S.P.R.L., care a fost numită de instanță ca lichidator al firmei Top Design Botoșani, a anunțat că Porche-ul Cayenne poate fi cumpărat la un preț mai mic de 10.000 de euro. Practic, la licitația din 22 mai, mașina va fi pusă în vânzare la un preț de 39.240 de lei, .

Pe lista bunurilor aflate la vânzare se mai află o hală de producție cu terenul aferent de 2.147 mp aflate în Cătămărăști Deal, care costă 369.000 de lei. De asemenea, sunt scoase la licitație alte 12 autoturisme și autoutilitare ale societății Top Design.

2 thoughts on “Mașina de teren a soției unui parlamentar de Botoșani, scoasă la licitație

  1. Individul asta până sa facă politica era un prost afacerist slab ca toti GALBEJITII portocalii ,dar politică la facut cel mai bogat chiar mai bogat ca FLUTURE??

  2. Individul asta până sa facă politica era un prost afacerist slab ca toti GALBEJITII portocalii ,dar politică la facut cel mai bogat chiar mai bogat ca primaru care net muncă doar gargara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *