Măsuri educative aprobate de șefii județului în cadrul Programului pentru şcoli al României

Întrunită joi dimineaţă, Comisia Judeţeană pentru aducerea la îndeplinire a prevederilor legale privind Programul pentru şcoli al României a aprobat propunerile Consiliului Judeţean referitoare la măsurile educative aferente distribuţiei de mere, respectiv de lapte şi produse lactate.
Concret, în cadrul şedinţei s-a dezbătut implementarea unor măsuri educative, prin organizarea unor zile tematice legate de consumul de fructe şi legume, de abordarea unor teme specifice în cadrul disciplinei opţionale „Educaţie pentru sănătate”, inclusiv degustarea unui pachet compus din portocală, banană şi pară- fructe ce nu sunt incluse în Programul Naţional de distribuţie la nivelul unităţilor de învăţământ.
La fel se va întâmpla şi în cazul distribuţiei de lapte şi produse lactate- va fi organizată degustarea de chefir, cu un conţinut minim de 3,2% proteine, 1,8% grăsime şi cu o greutate de 125 de grame, nici acest produs nefiind inclus în Program.
Propunerile Consiliului Judeţean au fost aprobate cu unanimitate de voturi.

Potrivit programului, cei peste 46.000 de elevi din învăţământul primar şi gimnazial din judeţ primesc lapte şi corn trei zile pe săptămână, iar în celelalte două zile primesc biscuiţi sau covrigi uscaţi cu măr.

One thought on “Măsuri educative aprobate de șefii județului în cadrul Programului pentru şcoli al României

  1. Mâncați voi din ce se aduce copiilor ,nu ce va prezinta vouă acolo, E o mizerie copii mei nu sunt mofturi si, dar nici căteii nu mananca ,asta e o afacere de furat bani de la buget, calitatea e nici pentru căței…rusine sa va fie DEGUSTATI DIN CE ADUCE LA COPII …AM GUSTAT SI EU NU CREDEAM PE CEL MIC,DAR CEL MARE A ADUS SPECIAL SI E BATAIE DE JOC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *