FOTO Tragedie! Tânăr mort după ce a gonit cu mașina cu 150 km/h, a distrus doi stâlpi, apoi s-a răsturnat

Tragicul eveniment a avut loc joi dimineaţă, pe strada Traian, în zona sediului Inspectoratului Judeţean pentru Jandarmi. Maşina avea o viteză foarte mare, iar tânărul şofer a pierdut controlul volanului în momentul în care a trecut peste denivelarea de la o trecere de pietoni.

Accident cumplit de circulaţie, joi dimineaţa, în jurul orei 4,00, pe strada Traian, în zona sediului Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Galaţi.  O maşină puternică (Audi A6), care circula cu o viteză foarte mare – se pare că ar fi vorba de mai mult de 150 de kilometri la oră – a „decolat” de pe şosea, a rupt doi stâlpi din beton şi s-a răsturnat. Practic, autoturismul s-a mototolit ca o bucată de hârtie în urma impactului deosebit de violent, iar martorii oculari spun că nici măcar nu au reuşit, la început, să-şi dea seama ce model de Audi este.

„Părea un A3, însă după aceea am descoperit că este un A6 care s-a scurtat cu aproape doi metri din cauza izbiturii,. S-a făcut, la propriu, armonică. Băiatul din maşină era aşa de lovit, încât nu cred că-l mai poate recunoaşte cineva după faţă”, a declarat un martor ocular. Poliţia a confirmat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani şi că maşina (care era înmatriculată în străinătate) circula dinspre Vânători către Bariera Traian. „Ajuns în dreptul marcajului pietonal din zona IJJ Galaţi, pe fondul vitezei, a pierdut controlul direcţiei, a lovit doi stâlpi de iluminat şi gardul de beton al unei clădiri din zonă apoi s-a răsturnat”, a precizat cms.şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.  Tânărul, grav rănit după impact, a fost transportat la spital unde a murit în scurtă vreme din cauza traumatismelor severe la cap şi la mai multe organe interne. În urma accidentului iluminatul public în zonă a fost întrerupt timp de mai multe ore

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *