Un bărbat internat în spital a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Un tânăr de 32 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul Spitalului Orăşenesc Nehoiu, judeţul Buzău, iar conducerea unităţii a declanşat o anchetă internă.

Potrivit directorului Spitalului Orăşenesc Nehoiu, Sergiu Remişovschi, tânărul, din localitatea Siriu, a fost internat, vineri, cu dureri abdominale, medicii constatând că este vorba despre o reactie pancreatică în urma consumului de alcool, scrie Romaniatv.net.

Pacientul a primit tratament, iar starea lui s-a îmbunătăţit.

În week-end, pe fondul lipsei de alcool, tânărul a devenit extrem de agitat, aşa că a fost mutat la Terapie Intensivă unde a intrat în sevraj şi a fost nevoie să fie sedat.

La un moment dat a profitat de faptul că asistenta administra tratament altor bolnavi şi s-a aruncat în gol, de la o înălţime de 12 metri.

Reprezentanţii spitalului spun că totul s-a întâmplat extrem de repede, fără ca cineva să aibă timp să reacţioneze. În plus, în momentul maxim al crizei, bărbatul a dovedit o forţă extremă, astfel că nimeni nu i-ar fi făcut faţă.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Directorul spitalului a precizat că este primul caz de sinucidere înregistrat în ultimii 20 de ani în Spitalul Orăşenesc Nehoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *