Jandarmul care a produs accidentul de la Darabani s-a predat. Ce spun polițiștii!

accident darabani- botosaniȘoferul care a produs accidentul în Darabani s-a predat, miercuri seară, la sediul Politiei orașului Darabani.
Bărbatul de 33 de ani a produs accidentul în care a fost rănit un polițist local, de 34 de ani, ulterior părăsind locul faptei.
Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ si a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
”În cauza se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa si părăsirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, urmand a se dispune masuri in consecinta, conform prevederilor Codului de Procedura Penala”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Șoferul vinovat este jandarm, iar după ce a fugit de la locul faptei, el a fost căutat de polițiști și jandarmi. Polițistul local care se afla în mașină este în comă, acesta fiind transportat la Iași cu elicopterul SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *