Accidentul grav de la Darabani, produs de un jandarm. Acesta este căutat de polițiști și de colegii săi jandarmi, după ce a fugit de la fața locului

accident darabani- botosaniAccidentul grav de la Darabani, care a avut loc miercuri dimineață, a fost produs de un jandarm. Bărbatul este căutat de polițiști și de colegii săi jandarmi, după ce a fugit de la fața locului.

Subofițerul în vârstă de 33 de ani se afla în timpul liber și conducea mașina personală pe strada 1 Decembrie. La un moment dat, pe fondul vitezei, el pierde controlul asupra direcției de mers și rupe cu mașina doi copaci de pe marginea străzii.

După accident, el fuge de la fața locului, lăsându-l acolo pe un coleg de-al său, un polițist local din Darabani, în stare foarte gravă. Martorii spun că alte două persoane ar fi fost rănite și ar fi ajuns la spital la Dorohoi.

Acum, polițiștii îl caută pe jandarm pentru a-l trage la răspundere. La căutările poliției, participă și echipe de jandarmi, colegi ai șoferului care a produs accidentul.

În schimb, polițistul local este în stare foarte gravă, el fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Iași.

FOTO Accident în județul Botoșani! A rupt cu mașina doi copaci de pe marginea străzii. Un bărbat a fost grav rănit

4 thoughts on “Accidentul grav de la Darabani, produs de un jandarm. Acesta este căutat de polițiști și de colegii săi jandarmi, după ce a fugit de la fața locului

  1. Se duce mafiotismul . Rutiera?! Opreste-Te din a număra banii din plic, fii cu ochii pe vitezomani.

  2. Da de unde stii tu ca rutiera numara banii din plic?! poate ii vireaza direct pe card ! 😉 lasa prosteala, nu te mai da interesant…vorbeste la subiect ! nu fa incriminari aberante ! Deocamdata politistii din darabani si din zonele limitrofe isi fac treaba asa cum scrie la carte ! Bravo lor ! Felicitari politistilor ! Ca mai sunt uscaturi in padure, este partea a2a, nu poti sta paznic la oi, 24/24 !

  3. Politia e mana in mana cu acesti derbedei si cu traficantii de tigari, unii sunt neamuri iar daca ai tupeu sa vorbesti te trezesti cu un par in cap. Asta e darabaniul, sa nu uitam ca boul de Bujor a primit doar 7 ani insa tot se lafaie in averea facuta cu tigari de contrabanda…plus multi altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *