Tânăr de 19 ani, reținut după un accident rutier. Ce acuzații i se aduc!

accident politie genericPolițiștii rutieri au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 19 ani din comuna Vladeni.
In urma investigațiilor efectuate si a probatoriului administrat a rezultat ca la data de 28 aprilie acesta, in timp ce conducea un autoturism pe  un drum comunal din comuna Vladeni, a surprins si accidentat un bărbat de 26 de ani care se deplasa pe partea carosabila.
Dupa producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Totodata, cu ocazia cercetărilor s-a stabilit ca tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care l-a condus are autorizatia provizorie de circulatie expirata din luna martie a.c.
În cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis, punerea in circulație a unui vehicul neinmatriculat si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
In cursul zilei de astazi el urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *