Studentul căzut de la etajul IV a fost supus unei operații. Acum, botoșăneanul are un moral bun

Tânărul în vârstă de 19 ani, student la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, care a cazut in noaptea de miercuri spre joi de la etajul patru al caminului T10, este in continuare internat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi. Starea acestuia s-a mai imbunatatit in ultimele zile, tanarul fiind supus si unei interventii chirurgicale.

„Din informatiile pe care le avem pana in prezent, se pare ca starea de sanatate a tanarului s-a mai imbunatatit. Din cate cunoastem, acesta a fost supus unei interventii chirurgicale. Colegii merg mereu sa il viziteze la spital si, din cate am inteles, are un moral bun, este puternic. Atat personalul Universitatii, cat si colegii il vor sustine cu tot ce are nevoie pentru ca el sa se faca cat mai repede bine”, a declarat, pentru Bzi.ro, Bogdan Budeanu, director al Directiei Servicii Studentesti.

Reamintim ca studentul, care provine din Botosani, comuna Copalau, a cazut de la etajul patru al caminului si a ajuns la spital cu mai multe fracturi, traumatisme si contuzii, fiind internat la Terapie Intensiva.

Studentul din Botoșani care a căzut de la etajul IV al căminului unde era cazat, considerat cel mai norocos student. Botoșăneanul are 10 pe linie la facultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *