Andrei, tânărul șofer care a ars de viu la Trușești, urmă să devină tată peste câteva luni

Andrei Matei- botosaniDestin crunt pentru un botosanean de 23 de ani. Tanarul a ars de viu, joi seara, pe o sosea din judet, dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si a luat foc. Nimeni nu i-a putut sari in ajutor. Andrei se intorsese de curand in tara pentru a petrece sarbatorile cu cei dragi, iar in cateva luni iubita lui urma sa-i daruiasca un copil.

Neputinciosi, soferii trag rand pe rand pe dreapta si privesc inmarmuriti cum flacari uriase mistuie masina in care un tanar e captiv.

Scena infioratoare a fost transmisa in direct pe Facebook, de unul dintre martori.

”De ce nu ai tras de portiera, ca sa scoti omul de acolo?”, se aude pe inregistrare.

Andrei Matei- botosaniDin masina facuta scrum, pompierii l-au scos pe Andrei Matei, un tanar de 23 de ani care in cateva luni urma sa devina tata.

”Are prietena. E casatorit, asa, fara acte. Si e gravida, am inteles. Trebuie sa nasca”, spune o vecina.

Andrei lucra in Franta, la firma de constructii a fratelui sau. Se intorsese in Romania pentru a petrece sarbatorile alaturi de parinti si cei 8 frati. Spre seara, a imprumutat o masina de la cel care avea sa-i fie nas de cununie si a plecat in ultima lui cursa.

A luat masina pentru ca el avea masina la care trebuia sa faca ITP. Si o spus: nasu’, da-mi un pic masina. Ca au construit ceva”, explica mama nasei.

Pe drumul ce leaga Botosaniul de Stefanesti, Andrei a iesit de pe sosea, iar dupa 50 de metri s-a izbit cu viteza de un copac.

Teodor Orhei, șeful Serviciului Poliției Rutiere: Ca si cauze putem considera ca accidentul s-a produs fie pe fondul oboselii, ori din cauze medicale pentru ca nu exista urme de franare, ci doar de rulare.

Familia, prietenii, dar si viitoarea lui sotie asteapta acum rezultatul anchetei, care va stabili daca impactul violent ori flacarile i-au curmat viata tanarului.

sursa: observator.tv

FOTO & VIDEO Accident teribil în Vinerea Patimilor! Un șofer a murit carbonizat. Mașina s-a izbit în copac și șoferul a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *