Tânărul carbonizat în accidentul de la Trușești venise în concediu de Paște. Vezi cine este el!

Dramă de nedescris în familia tânărului de 23 de ani, care a murit ars de viu în mașină. Matei Andrei venise din Franța în urmă cu câteva zile pentru a petrece Paștele alături de cei dragi. Acesta lucra în Franța alături de câțiva frați ai săi, în construcții. El provine dintr-o familie cu nouă copii și nu era căsătorit.

Împrumutase o mașină de la un prieten din Bobulești- Ștefănești. Nu s-a gândit nicio clipă că aceasta îi va deveni sicriu.

Tânărul de 23 de ani plecase de acasă, de la Românești, spre Botoșani. La Trușești, el a intrat cu mașina într-un copac, iar aceasta a luat foc. Mașina a ars ca o torță, iar când au ajuns la fața locului pompierii l-au găsit pe șofer carbonizat în interior.

Deocamdată nu se știe cauza exactă care a stat la baza producerii accidentului, însă una din principalele ipoteze de lucru ale anchetatorilor este aceea că tânărul ar fi adormit la volan.

FOTO & VIDEO Accident teribil în Vinerea Patimilor! Un șofer a murit carbonizat. Mașina s-a izbit în copac și șoferul a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *