VIDEO Lipsă de solidaritate! Tânărul botoșănean a ars în mașină sub privirile nepăsătoare ale șoferilor. „Mașinile trec, nici nu opresc”

accident trusesti- botosaniTânărul de 23 de ani, carbonizat în mașină, a murit ars de viu sub privirile șoferilor care treceau nepăsători. Un martor care a filmat tragedia a arătat cum niciunul dintre șoferi nu a oprit la locul accidentului.

„Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor… mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc. Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112. Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc”, se aude şoferul care filmează.

Vă reamintim că un accident teribil a avut loc, în Vinerea Patimilor, pe pe un drum din județul Botoșani. Un șofer a murit după ce mașina pe care o conducea a lovit violent un copac de pe marginea drumului și a luat foc.

Accidentul a avut loc pe drumul național DN 29 D care leagă Botoșaniul de Ștefănești, pe raza localității Trușești. Șoferul unui Opel a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul a lovit copacul și s-a aprins ca o torță.

FOTO & VIDEO Accident teribil în Vinerea Patimilor! Un șofer a murit carbonizat. Mașina s-a izbit în copac și șoferul a murit

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *