Un botoșănean a vrut să facă un ban în plus pentru Paște, dar s-a ales cu o amendă grea. Cum a rămas fără bani

Un tânăr, din județul Botoșani, a vrut să facă un ban în plus pentru Paște, dar s-a ales cu o amendă și i-au fost confiscați și puținii lei câștigați. El a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 12/1990, întrucât efectua acte de comerţ cu produse lactate, fără a deține documente de provenienţă, fiind confiscați 150 de lei, bani proveniți din vânzări.

Totul s-a petrecut la data de 24 aprilie a.c., când polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani și
Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași, împreună cu reprezentanți ai O.P.C. Iaşi, I.T.M. Iaşi şi D.S.V.S.A. Iaşi, au acţionat pe raza municipiului Pașcani, acolo unde comercializa botoșăneanul, pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de comerţ ilicit, precum şi a încălcărilor normelor de convieţuire socială şi a celor la regimul rutier.

One thought on “Un botoșănean a vrut să facă un ban în plus pentru Paște, dar s-a ales cu o amendă grea. Cum a rămas fără bani

  1. „Imensa” suma de 150 lei,adica vreo 30 de euro. Extraordinar…iti dai seama ce „captura” a facut Politia Economica:)) Vindea un amarat lactate si nu se stia sursa de provenenta:)) O vaca…si aia amarata:)) Doamne fereste…asa ceva…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *